Schakel nu gratis over naar een automaat


In onze drukke levens zijn we de hele dag aan het schakelen. Tussen werk en privé. Tussen tijd voor het gezin en tijd voor jezelf. Dan is het fijn om in ieder geval even ontspannen te kunnen rijden. Daarom schakel je t/m 30 september gratis over naar een automaat. Dat betekent dat je op een nieuwe Fiat 500, 500L of 500X tot maar liefst € 1.500* voordeel krijgt. Ga naar de Fiat-dealer of kijk op fiat.nl.

FIAT 500: THE ORIGINAL


De Fiat 500 is een auto van wereldformaat. Niet alleen omdat deze levende legende over de ideale maten beschikt. En dus handig en behendig is in de stad. Maar ook en vooral omdat de Fiat 500 leuk en slim is. Uniek en ondeugend. Modern en innovatief. Kortom, een kleurrijk icoon, die op eenieders gezicht een glimlach tovert. Al 60 jaar lang.

FIAT 500X: DE STOERE SUV VOL RIJPLEZIER


De voordelen van een SUV met de functionaliteit van een stadsauto. Ziehier, de verrassend grote Fiat 500X. Stijlvol, elegant en stoer tegelijk. Sterk, schoon en zuinig bovendien! Volop genieten dus: van Italiaans design, een ruim interieur, moderne techniek, en een aangenaam hoge zitpositie. Kortom de SUV die garant staat voor verrassend veel rijplezier!

FIAT 500L: 100% FAMILY PROOF


De Fiat 500L, die zijn kleine broertje als grote voorbeeld heeft, is ontworpen met het oog op comfort, veiligheid en elegantie. Het resultaat? Een veelzijdige MPV met alles wat een modern gezin zich maar kan wensen. Neem alleen al zijn bagageruimte van 1480 liter, de 22 opbergvakken en het grote panorama dak. En dat is nog maar het begin. Want als je er met het gezin op uittrekt, ontdek je pas echt dat de Fiat 500L 100% family-proof is

WIL JE MEER WETEN?

Maak een afspraak bij de dealerDe velden met een (*) zijn verplicht.

 • TOESTEMMING OVEREENKOMSTIG DE WET BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS EN DE TELECOMMUNICATIEWET

  Ik blijf graag op de hoogte van het nieuws en aanbiedingen van FCA Netherlands B.V. en haar dealerorganisatie.
 • Ik blijf graag op de hoogte van het nieuws en aanbiedingen van de partners van FCA Netherlands B.V. en haar dealerorganisatie.
  Door op VOLGENDE STAP te klikken geef ik FCA Netherlands B.V. en haar dealerorganisatie toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag. Bekijk ook de verdere

  toelichting

  .

  TOELICHTING OVEREENKOMSTIG DE WET BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS

  DOEL VAN EN PROCEDURE VOOR DE VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS

  De persoonsgegevens die u aan ons verstrekt, worden verwerkt om:

  a) de eerder door u geselecteerde en aangegeven dienst te verlenen (hierna: "de Dienst") en om FCA Netherlands B.V. in staat te stellen om enquêtes met betrekking tot de genoemde Dienst uit te voeren;

  b) mits u daarvoor uw uitdrukkelijke toestemming heeft gegeven, voor zover dat is vereist op grond van de toepasselijke regelgeving, commerciële en/of andere promotionele informatie te verstrekken, alsmede om met betrekking tot de producten, diensten of andere activiteiten van FCA Netherlands B.V. reclamemateriaal toe te sturen, activiteiten op het gebied van directe verkoop te verrichten en interactieve commerciële berichten aan u toe te sturen, en om marktonderzoeken uit te voeren;

  c) met uw uitdrukkelijke toestemming, een profiel op te stellen aangaande uw gedrag, gewoonten en geneigdheid om aankopen in de automobielsector te verrichten, dit met het oog op het verbeteren van de dienstverlening door FCA Netherlands B.V.;

  d) met uw uitdrukkelijke toestemming, voor zover dat is vereist op grond van de toepasselijke regelgeving, deze persoonsgegevens door te geven aan derden die verbonden zijn aan of gelieerd zijn met FCA Netherlands B.V. , en ook aan hun partners, met het oog op de verwerking van die gegevens voor commerciële en/of promotionele informatiedoeleinden, alsmede om reclamemateriaal toe te sturen, activiteiten op het gebied van directe verkoop te verrichten en interactieve commerciële berichten aan u toe te sturen met betrekking tot de producten, diensten of andere activiteiten, of om marktonderzoeken uit te voeren.

  De gegevens worden al dan niet geautomatiseerd verwerkt, en, meer in het bijzonder, ook per post of e-mail, telefoon (met inbegrip van geautomatiseerde telefoongesprekken, sms, mms etc.), fax en ieder overig elektronisch kanaal (bijv. websites en mobiele apps).


  GEVOLGEN VAN HET NIET VERSTREKKEN VAN GEGEVENS

  Het verstrekken van persoonsgegevens geschiedt optioneel. Echter, zonder de verplichte gegevens (die gemarkeerd zijn met een asterisk) zijn wij niet in staat om de geselecteerde Dienst te verlenen en om uw identiteit op juiste wijze vast te stellen. Zonder de overige gegevens (die niet als verplicht zijn gemarkeerd) kan de betreffende Dienst wél worden geleverd.

  DERDEN DIE TOEGANG TOT UW GEGEVENS KUNNEN HEBBEN

  Uw persoonsgegevens kunnen verwerkt worden door FCA Netherlands B.V. en/of andere rechtspersonen die op basis van specifieke contractuele verplichtingen in naam van FCA Netherlands B.V. handelen, binnen of buiten de EU met inachtneming van de beperkingen die hieraan door de wet worden gesteld.

  DERDEN AAN WIE UW GEGEVENS DOORGEGEVEN KUNNEN WORDEN

  Uw persoonsgegevens kunnen aan derden worden doorgegeven in verband met het nakomen van wettelijke verplichtingen, op sommatie van bevoegde overheidsinstanties of om een wettelijk recht uit te oefenen.
  Gegevens kunnen ook, met uw toestemming, voor zover dat is vereist op grond van de toepasselijke regelgeving, aan derden worden doorgegeven in overeenstemming met hetgeen hieromtrent in punt d) van de Toelichting is bepaald.


  DOORGIFTE NAAR LANDEN BUITEN DE EU

  Het is mogelijk dat FCA Netherlands B.V. en/of rechtspersonen die op basis van specifieke contractuele verplichtingen in naam van FCA Netherlands B.V. handelen, uw gegevens binnen of buiten de EU laten verwerken, met inachtneming van de beperkingen die hieraan door de wet worden gesteld.

  DE VERANTWOORDELIJKE VOOR DE VERWERKING VAN DE GEGEVENS

  FCA Netherlands B.V. of FCA Italy SpA, is de verantwoordelijke voor de verwerking van de gegevens.

  UW RECHTEN

  U heeft recht op inzage in uw persoonsgegevens, op onmiddellijke correctie of verwijdering van gegevens die in strijd met de wet zijn verwerkt, om het gebruik van uw persoonsgegevens voor commerciële of marketingdoeleinden te weigeren, en daarnaast om een bijgewerkte lijst op te vragen van alle bewerkers van dergelijke gegevens, waartoe u een schriftelijk verzoek kunt richten aan FCA Netherlands B.V.,Postbus 203, 1170 AE, Badhoevedorp of door of een email te sturen naar Customerrelations.nl@fiat.com.

* Tijdelijk gratis automaat: De actie is geldig bij aankoop van een nieuw, ongeregistreerd model en op alle versies die een Dualogic of DCT transmissie als optie bieden. De actie loopt t/m 30 september 2017 of zolang de voorraad strekt. De gebruikelijke meerkosten voor een automaat en daarmee het klantvoordeel kunnen variëren per model en per versie.

Prijzen inclusief btw/bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om de auto rijklaar te maken. De getoonde afbeelding kan afwijken. Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.