Fiat MobileDrive Fiat MobileDrive
NU MOBILE DRIVE BONUS TOT € 1.500 VOORDEEL
EN 12 MAANDEN GRATIS DEEZER PREMIUM+ ABONNEMENT

De nieuwste Fiat modellen zijn uitgerust met de laatste connectiviteitsoplossingen. Ze zijn standaard voorzien van ondersteuning voor Apple CarPlay en Android Auto. Van handsfree bellen of navigeren naar je bestemming, tot het selecteren van je favoriete playlist via voice control. Bovendien krijgt u nu ook 12 maanden gratis Deezer Premium+.

500 BTW Vrij

500 & 500C
TOT € 1.500 MOBILEDRIVE
BONUS


De nieuwste 500 Mirror modellen zijn niet alleen auto’s van wereldformaat, maar ze zijn nu ook uitgerust met de laatste connectiviteitsoplossingen. Ze zijn standaard voorzien van ondersteuning voor Apple CarPlay en Android Auto. Van handsfree bellen of navigeren naar je bestemming, tot het selecteren van je favoriete playlist via voice control. De Mirror uitvoering maakt het mogelijk.

500L BTW Vrij

500L
TOT € 1.500 MOBILEDRIVE BONUS


De nieuwste 500L Mirror modellen zijn ontworpen met het oog op comfort, veiligheid en ruimte en zijn nu ook uitgerust met de laatste connectiviteitsoplossingen. Ze zijn standaard voorzien van ondersteuning voor Apple CarPlay en Android Auto. Van handsfree bellen of navigeren naar je bestemming, tot het selecteren van je favoriete playlist via voice control. De Mirror uitvoering maakt het mogelijk.

500X BTW Vrij

500X
TOT € 1.500 MOBILEDRIVE BONUS


De nieuwste 500X Mirror modellen hebben niet alleen de voordelen van een Sports Utility Vehicle en de functionaliteit van een stadsauto, maar ze zijn nu ook uitgerust met de laatste connectiviteitsoplossingen. Ze zijn standaard voorzien van ondersteuning voor Apple CarPlay en Android Auto. Van handsfree bellen of navigeren naar je bestemming, tot het selecteren van je favoriete playlist via voice control. De Mirror uitvoering maakt het mogelijk.

Tipo BTW Vrij

TIPO
TOT € 1.000 MOBILEDRIVE BONUS


Ruim, comfortabel, goed uitgedacht. Dat geldt voor zowel de Tipo Hatchback als de nóg ruimere Tipo Stationwagon. De nieuwste modellen bevatten nu echter ook de laatste connectiviteitsoplossingen. De Tipo Business (Lusso) en S-Design zijn standaard voorzien van ondersteuning voor Apple CarPlay en Android Auto. Van handsfree bellen of navigeren naar je bestemming, tot het selecteren van je favoriete playlist via voice control. Met de Tipo is het mogelijk.

Panda BTW Vrij

PANDA
TOT € 1.000 MOBILEDRIVE BONUS


De nieuwste Panda is niet alleen verrassend ruim, maar bevat nu ook de laatste connectiviteitsoplossingen. Met Uconnect radio met USB/AUX poort streamt u uw favoriete muziek vanaf uw smartphone. Via Bluetooth belt u handsfree en met de Panda App op uw smartphone beschikt u over een aantal handige functies zoals EcoDrive om schoner en zuiniger te rijden en FindMyCar om je Panda terug te vinden

Punto BTW Vrij

PUNTO
TOT € 1.000 MOBILEDRIVE BONUS


De tijdloze, sportieve hatchback is niet alleen praktisch, zuinig en milieuvriendelijk, maar bevat nu ook de laatste connectiviteitsoplossingen. Met de Uconnect radio met USB/AUX poort op de Punto Sempre belt u handsfree via Bluetooth en streamt u uw favoriete muziek vanaf uw smartphone.

WIL JE MEER WETEN?

Maak een afspraak bij de dealerDe velden met een (*) zijn verplicht.

 • TOESTEMMING OVEREENKOMSTIG DE WET BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS EN DE TELECOMMUNICATIEWET

  Ik blijf graag op de hoogte van het nieuws en aanbiedingen van FCA Netherlands B.V. en haar dealerorganisatie
 • Ik blijf graag op de hoogte van het nieuws en aanbiedingen van de partners van FCA Netherlands B.V. en haar dealerorganisatie.
  Door op VOLGENDE STAP te klikken geef ik FCA Netherlands B.V. en haar dealerorganisatie toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag. Bekijk ook de verdere

  toelichting

  .

  TOELICHTING OVEREENKOMSTIG DE WET BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS

  DOEL VAN EN PROCEDURE VOOR DE VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS

  De persoonsgegevens die u aan ons verstrekt, worden verwerkt om:

  a) de eerder door u geselecteerde en aangegeven dienst te verlenen (hierna: "de Dienst") en om FCA Netherlands B.V. in staat te stellen om enquêtes met betrekking tot de genoemde Dienst uit te voeren;

  b) mits u daarvoor uw uitdrukkelijke toestemming heeft gegeven, voor zover dat is vereist op grond van de toepasselijke regelgeving, commerciële en/of andere promotionele informatie te verstrekken, alsmede om met betrekking tot de producten, diensten of andere activiteiten van FCA Netherlands B.V. reclamemateriaal toe te sturen, activiteiten op het gebied van directe verkoop te verrichten en interactieve commerciële berichten aan u toe te sturen, en om marktonderzoeken uit te voeren;

  c) met uw uitdrukkelijke toestemming, een profiel op te stellen aangaande uw gedrag, gewoonten en geneigdheid om aankopen in de automobielsector te verrichten, dit met het oog op het verbeteren van de dienstverlening door FCA Netherlands B.V.;

  d) met uw uitdrukkelijke toestemming, voor zover dat is vereist op grond van de toepasselijke regelgeving, deze persoonsgegevens door te geven aan derden die verbonden zijn aan of gelieerd zijn met FCA Netherlands B.V. , en ook aan hun partners, met het oog op de verwerking van die gegevens voor commerciële en/of promotionele informatiedoeleinden, alsmede om reclamemateriaal toe te sturen, activiteiten op het gebied van directe verkoop te verrichten en interactieve commerciële berichten aan u toe te sturen met betrekking tot de producten, diensten of andere activiteiten, of om marktonderzoeken uit te voeren.

  De gegevens worden al dan niet geautomatiseerd verwerkt, en, meer in het bijzonder, ook per post of e-mail, telefoon (met inbegrip van geautomatiseerde telefoongesprekken, sms, mms etc.), fax en ieder overig elektronisch kanaal (bijv. websites en mobiele apps).


  GEVOLGEN VAN HET NIET VERSTREKKEN VAN GEGEVENS

  Het verstrekken van persoonsgegevens geschiedt optioneel. Echter, zonder de verplichte gegevens (die gemarkeerd zijn met een asterisk) zijn wij niet in staat om de geselecteerde Dienst te verlenen en om uw identiteit op juiste wijze vast te stellen. Zonder de overige gegevens (die niet als verplicht zijn gemarkeerd) kan de betreffende Dienst wél worden geleverd.

  DERDEN DIE TOEGANG TOT UW GEGEVENS KUNNEN HEBBEN

  Uw persoonsgegevens kunnen verwerkt worden door FCA Netherlands B.V. en/of andere rechtspersonen die op basis van specifieke contractuele verplichtingen in naam van FCA Netherlands B.V. handelen, binnen of buiten de EU met inachtneming van de beperkingen die hieraan door de wet worden gesteld.

  DERDEN AAN WIE UW GEGEVENS DOORGEGEVEN KUNNEN WORDEN

  Uw persoonsgegevens kunnen aan derden worden doorgegeven in verband met het nakomen van wettelijke verplichtingen, op sommatie van bevoegde overheidsinstanties of om een wettelijk recht uit te oefenen.
  Gegevens kunnen ook, met uw toestemming, voor zover dat is vereist op grond van de toepasselijke regelgeving, aan derden worden doorgegeven in overeenstemming met hetgeen hieromtrent in punt d) van de Toelichting is bepaald.


  DOORGIFTE NAAR LANDEN BUITEN DE EU

  Het is mogelijk dat FCA Netherlands B.V. en/of rechtspersonen die op basis van specifieke contractuele verplichtingen in naam van FCA Netherlands B.V. handelen, uw gegevens binnen of buiten de EU laten verwerken, met inachtneming van de beperkingen die hieraan door de wet worden gesteld.

  DE VERANTWOORDELIJKE VOOR DE VERWERKING VAN DE GEGEVENS

  FCA Netherlands B.V. of FCA Italy SpA, is de verantwoordelijke voor de verwerking van de gegevens.

  UW RECHTEN

  U heeft recht op inzage in uw persoonsgegevens, op onmiddellijke correctie of verwijdering van gegevens die in strijd met de wet zijn verwerkt, om het gebruik van uw persoonsgegevens voor commerciële of marketingdoeleinden te weigeren, en daarnaast om een bijgewerkte lijst op te vragen van alle bewerkers van dergelijke gegevens, waartoe u een schriftelijk verzoek kunt richten aan FCA Netherlands B.V.,Postbus 203, 1170 AE, Badhoevedorp of door of een email te sturen naar Customerrelations.nl@fiat.com.

Mobiledrive: De actie is geldig van 1 januari t/m 30 maart 2018, bij deelnemende dealers en bij aankoop van een nieuw, ongeregistreerd model. De connectiviteitsoplossingen zijn standaard danwel optioneel beschikbaar, afhankelijk van de gekozen uitvoering. Uitgesloten van de actie zijn de volgende modellen: Panda TwinAir 60 Popstar / Panda 1.2 69 Pop . Het maximale voordeel varieert per versie en motorisering. De bovengenoemde vanafprijzen zijn inclusief btw, inclusief bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om de auto rijklaar te maken. De getoonde afbeelding kan afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.