Fiat BTW Vrij Fiat BTW Vrij
21% BTW-VOORDEEL. OMDAT WE IETS TE VIEREN HEBBEN.

Toen de Fiat 500 in 1957 werd geïntroduceerd, betaalde je geen BTW. Om de 60e verjaardag van dit icoon te vieren, bieden we alle Fiat modellen tijdelijk BTW vrij aan. Zodoende rij je voor iets meer dan € 11.000 al in een nieuwe Fiat en kan je voordeel tot € 5.253 oplopen. Geïnteresseerd? Vind je favoriete Fiat hier onder en kijk wat je kunt besparen.

Panda BTW Vrij

PANDA BTW VRIJ
VANAF € 11.093
TOT € 1.902 VOORDEEL


Je mag het gerust van de Fiat Panda zeggen: hij is verrassend ruim. Met zijn 5 deuren en maar liefst 775 liter laadruimte is hij nergens bang voor. Twaalf verhuisdozen? Een wasmachine? Een zandbak? Het past er allemaal in. Geïnteresseerd? Bekijk de prijslijst om te zien wat de hoogte van het BTW-bedrag en daarmee jouw voordeel is. Maar let op, de actie is tot eind 2017 geldig!

BEKIJK DE VOORRAAD

500 BTW Vrij

500 & 500C BTW VRIJ
VANAF € 13.493
TOT € 3.599 VOORDEEL


De Fiat 500 is een auto van wereldformaat. Niet alleen omdat deze levende legende over de ideale maten beschikt. En dus handig en behendig is in de stad. Maar ook en vooral omdat de Fiat 500 leuk en slim is. Uniek en ondeugend. Modern en innovatief. Geïnteresseerd? Bekijk de prijslijst om te zien wat de hoogte van het BTW-bedrag en daarmee jouw voordeel is. Maar let op, de actie is tot eind 2017 geldig!

BEKIJK DE VOORRAAD

Punto BTW Vrij

PUNTO BTW VRIJ
VANAF € 12.341
TOT € 2.293 VOORDEEL


De tijdloze, sportieve hatchback voor iedereen: praktisch, zuinig en milieuvriendelijk voor een ongekend scherpe prijs. Geïnteresseerd? Bekijk de prijslijst om te zien wat de hoogte van het BTW-bedrag en daarmee jouw voordeel is. Maar let op, de actie is tot eind 2017 geldig!

BEKIJK DE VOORRAAD

Tipo BTW Vrij

TIPO BTW VRIJ
VANAF € 17.806
TOT € 4.006 VOORDEEL


Ruim, comfortabel, goed uitgedacht. Dat geldt voor zowel de Tipo Hatchback als de nóg ruimere Tipo Stationwagon. Met vijf comfortabele zitplaatsen geven ze iedereen en alles de ruimte: zitruimte, hoofdruimte en beenruimte. Genoeg voor vijf volwassenen en hun bagage! Geïnteresseerd? Bekijk de prijslijst om te zien wat de hoogte van het BTW-bedrag en daarmee jouw voordeel is. Maar let op, de actie is tot eind 2017 geldig!

BEKIJK DE VOORRAAD

500L BTW Vrij

500L BTW VRIJ
VANAF € 18.689
TOT € 3.886 VOORDEEL


De Fiat 500L is ontworpen met het oog op comfort, veiligheid en ruimte. Heel veel ruimte. Het resultaat? Een veelzijdige tot 7 zitplaatsen tellende MPV met alles wat een modern gezin zich maar kan wensen. Geïnteresseerd? Bekijk de prijslijst om te zien wat de hoogte van het BTW-bedrag en daarmee jouw voordeel is. Maar let op, de actie is tot eind 2017 geldig!

BEKIJK DE VOORRAAD

500X BTW Vrij

500X BTW VRIJ
VANAF € 21.866
TOT € 4.137 VOORDEEL


De voordelen van een Sports Utility Vehicle en de functionaliteit van een stadsauto. Dat is in een notendop de Fiat 500X. Een comfortabele 5-zitter die opvalt door z’n Italiaanse design, het ruime interieur en de hoge zitpositie.! Geïnteresseerd? Bekijk de prijslijst om te zien wat de hoogte van het BTW-bedrag en daarmee jouw voordeel is. Maar let op, de actie is tot eind 2017 geldig!

BEKIJK DE VOORRAAD

124 Spider BTW Vrij

124 SPIDER BTW VRIJ
VANAF € 33.481
TOT € 5.253 VOORDEEL


The Italian way of going topless. Al 50 jaar lang. De legendarische Fiat 124 Spider is terug en is opwindender dan ooit! Van de achterwielaandrijving tot het lederen interieur. Ontdek het gevoel van rijplezier en gooi ook midden in de winter het dak een keer open! Geïnteresseerd? Bekijk de prijslijst om te zien wat de hoogte van het BTW-bedrag en daarmee jouw voordeel is. Maar let op, de actie is tot eind 2017 geldig!

BEKIJK DE VOORRAAD

WIL JE MEER WETEN?

Maak een afspraak bij de dealerDe velden met een (*) zijn verplicht.

 • TOESTEMMING OVEREENKOMSTIG DE WET BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS EN DE TELECOMMUNICATIEWET

  Ik blijf graag op de hoogte van het nieuws en aanbiedingen van FCA Netherlands B.V. en haar dealerorganisatie
 • Ik blijf graag op de hoogte van het nieuws en aanbiedingen van de partners van FCA Netherlands B.V. en haar dealerorganisatie.
  Door op VOLGENDE STAP te klikken geef ik FCA Netherlands B.V. en haar dealerorganisatie toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag. Bekijk ook de verdere

  toelichting

  .

  TOELICHTING OVEREENKOMSTIG DE WET BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS

  DOEL VAN EN PROCEDURE VOOR DE VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS

  De persoonsgegevens die u aan ons verstrekt, worden verwerkt om:

  a) de eerder door u geselecteerde en aangegeven dienst te verlenen (hierna: "de Dienst") en om FCA Netherlands B.V. in staat te stellen om enquêtes met betrekking tot de genoemde Dienst uit te voeren;

  b) mits u daarvoor uw uitdrukkelijke toestemming heeft gegeven, voor zover dat is vereist op grond van de toepasselijke regelgeving, commerciële en/of andere promotionele informatie te verstrekken, alsmede om met betrekking tot de producten, diensten of andere activiteiten van FCA Netherlands B.V. reclamemateriaal toe te sturen, activiteiten op het gebied van directe verkoop te verrichten en interactieve commerciële berichten aan u toe te sturen, en om marktonderzoeken uit te voeren;

  c) met uw uitdrukkelijke toestemming, een profiel op te stellen aangaande uw gedrag, gewoonten en geneigdheid om aankopen in de automobielsector te verrichten, dit met het oog op het verbeteren van de dienstverlening door FCA Netherlands B.V.;

  d) met uw uitdrukkelijke toestemming, voor zover dat is vereist op grond van de toepasselijke regelgeving, deze persoonsgegevens door te geven aan derden die verbonden zijn aan of gelieerd zijn met FCA Netherlands B.V. , en ook aan hun partners, met het oog op de verwerking van die gegevens voor commerciële en/of promotionele informatiedoeleinden, alsmede om reclamemateriaal toe te sturen, activiteiten op het gebied van directe verkoop te verrichten en interactieve commerciële berichten aan u toe te sturen met betrekking tot de producten, diensten of andere activiteiten, of om marktonderzoeken uit te voeren.

  De gegevens worden al dan niet geautomatiseerd verwerkt, en, meer in het bijzonder, ook per post of e-mail, telefoon (met inbegrip van geautomatiseerde telefoongesprekken, sms, mms etc.), fax en ieder overig elektronisch kanaal (bijv. websites en mobiele apps).


  GEVOLGEN VAN HET NIET VERSTREKKEN VAN GEGEVENS

  Het verstrekken van persoonsgegevens geschiedt optioneel. Echter, zonder de verplichte gegevens (die gemarkeerd zijn met een asterisk) zijn wij niet in staat om de geselecteerde Dienst te verlenen en om uw identiteit op juiste wijze vast te stellen. Zonder de overige gegevens (die niet als verplicht zijn gemarkeerd) kan de betreffende Dienst wél worden geleverd.

  DERDEN DIE TOEGANG TOT UW GEGEVENS KUNNEN HEBBEN

  Uw persoonsgegevens kunnen verwerkt worden door FCA Netherlands B.V. en/of andere rechtspersonen die op basis van specifieke contractuele verplichtingen in naam van FCA Netherlands B.V. handelen, binnen of buiten de EU met inachtneming van de beperkingen die hieraan door de wet worden gesteld.

  DERDEN AAN WIE UW GEGEVENS DOORGEGEVEN KUNNEN WORDEN

  Uw persoonsgegevens kunnen aan derden worden doorgegeven in verband met het nakomen van wettelijke verplichtingen, op sommatie van bevoegde overheidsinstanties of om een wettelijk recht uit te oefenen.
  Gegevens kunnen ook, met uw toestemming, voor zover dat is vereist op grond van de toepasselijke regelgeving, aan derden worden doorgegeven in overeenstemming met hetgeen hieromtrent in punt d) van de Toelichting is bepaald.


  DOORGIFTE NAAR LANDEN BUITEN DE EU

  Het is mogelijk dat FCA Netherlands B.V. en/of rechtspersonen die op basis van specifieke contractuele verplichtingen in naam van FCA Netherlands B.V. handelen, uw gegevens binnen of buiten de EU laten verwerken, met inachtneming van de beperkingen die hieraan door de wet worden gesteld.

  DE VERANTWOORDELIJKE VOOR DE VERWERKING VAN DE GEGEVENS

  FCA Netherlands B.V. of FCA Italy SpA, is de verantwoordelijke voor de verwerking van de gegevens.

  UW RECHTEN

  U heeft recht op inzage in uw persoonsgegevens, op onmiddellijke correctie of verwijdering van gegevens die in strijd met de wet zijn verwerkt, om het gebruik van uw persoonsgegevens voor commerciële of marketingdoeleinden te weigeren, en daarnaast om een bijgewerkte lijst op te vragen van alle bewerkers van dergelijke gegevens, waartoe u een schriftelijk verzoek kunt richten aan FCA Netherlands B.V.,Postbus 203, 1170 AE, Badhoevedorp of door of een email te sturen naar Customerrelations.nl@fiat.com.

BTW vrij: de actie is geldig van 1 oktober t/m 31 december 2017, bij deelnemende dealers en bij aankoop van een nieuw, ongeregistreerd model. Uitgesloten van de actie zijn de volgende modellen: Panda TwinAir 60 Popstar / 1.2 69 Pop / 1.2 69 Popstar, 500X 1.6 16v 110 Pop, 124 Spider instapmodel. Het maximale voordeel varieert per versie en motorisering. De bovengenoemde vanaf-prijzen zijn exclusief btw, inclusief bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om de auto rijklaar te maken. De getoonde afbeelding kan afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.