NU TIJDELIJK €3.000
MOBILEDRIVE BONUS

EN 1 JAAR GRATIS
DEZEER PREMIUM+ ABONNEMENT

500 & 500C
TOT € 3.000 MOBILEDRIVE
BONUS


De nieuwste 500 Mirror modellen zijn niet alleen auto’s van wereldformaat, maar ze zijn nu ook uitgerust met de laatste connectiviteitsoplossingen. Ze zijn standaard voorzien van ondersteuning voor Apple CarPlay en voorbereid voor Android Auto. Van handsfree bellen of navigeren naar je bestemming, tot het selecteren van je favoriete playlist via voice control. De Mirror uitvoering maakt het mogelijk.

500L
TOT € 3.000 MOBILEDRIVE BONUS


De nieuwste 500L Mirror modellen zijn ontworpen met het oog op comfort, veiligheid en ruimte en zijn nu ook uitgerust met de laatste connectiviteitsoplossingen. Ze zijn standaard voorzien van ondersteuning voor Apple CarPlay en voorbereid voor Android Auto. Van handsfree bellen of navigeren naar je bestemming, tot het selecteren van je favoriete playlist via voice control. De Mirror uitvoering maakt het mogelijk.

500X
TOT € 3.000 MOBILEDRIVE BONUS


De nieuwste 500X Mirror modellen hebben niet alleen de voordelen van een Sports Utility Vehicle en de functionaliteit van een stadsauto, maar ze zijn nu ook uitgerust met de laatste connectiviteitsoplossingen. Ze zijn standaard voorzien van ondersteuning voor Apple CarPlay en voorbereid voor Android Auto. Van handsfree bellen of navigeren naar je bestemming, tot het selecteren van je favoriete playlist via voice control. De Mirror uitvoering maakt het mogelijk.

TIPO
€ 1.500 MOBILEDRIVE BONUS


Ruim, comfortabel, goed uitgedacht. Dat geldt voor zowel de Tipo Hatchback als de nóg ruimere Tipo Stationwagon. De nieuwste modellen bevatten nu echter ook de laatste connectiviteitsoplossingen. De Tipo Business (Lusso) en S-Design zijn standaard voorzien van ondersteuning voor Apple CarPlay en voorbereid voor Android Auto. Van handsfree bellen of navigeren naar je bestemming, tot het selecteren van je favoriete playlist via voice control. Met de Tipo is het mogelijk.

PANDA
TOT € 750 MOBILEDRIVE BONUS


De nieuwste Panda is niet alleen verrassend ruim, maar bevat nu ook de laatste connectiviteitsoplossingen. Met Uconnect radio met USB/AUX poort streamt u uw favoriete muziek vanaf uw smartphone. Via Bluetooth belt u handsfree en met de Panda App op uw smartphone beschikt u over een aantal handige functies zoals EcoDrive om schoner en zuiniger te rijden en FindMyCar om je Panda terug te vinden

PUNTO
TOT € 1.200 MOBILEDRIVE BONUS


De tijdloze, sportieve hatchback is niet alleen praktisch, zuinig en milieuvriendelijk, maar bevat nu ook de laatste connectiviteitsoplossingen. Met de Uconnect radio met USB/AUX poort op de Punto Sempre belt u handsfree via Bluetooth en streamt u uw favoriete muziek vanaf uw smartphone.

WIL JE MEER WETEN?

Maak een afspraak bij de dealer

Vul het formulier automatisch in via Facebook

De velden met een (*) zijn verplicht.

Toestemming
Na het lezen van de Privacyverklaring

Voor Marketing activiteiten
Voor Profiling activiteiten