DEN NYE 500X
A TASTE OF TOMORROW. TODAY.

FRA PRIS
249.990
INKL. UDSTYR – VÆRDI 40.000 KR.


BLIV KONTAKTET
DEN NYE 500X – TIDLØST DESIGN
Mere cool, mere dristig, og endnu mere behagelig – kør ind i fremtiden med den nye 500X. De nye LED-kørelys og baglygter i LED giver dig et meget markant udseende, som skiller sig ud på vejen. Og med mulighed for LED-hovedlys som sikrer et ekstremt godt lys, får du endnu højere sikkerhed i de mørke timer. Fiat 500X er næsten lidt for lækker udvendig, komfortabel og stilfuld indvendig.
OPLEV DEN, INDVENDIGT OG UDVENDIGT.
STÆRKERE OG MERE EFFEKTIV
Oplev de nye motorer i en Fiat 500X – de kommer med turbo og direkte indsprøjtning, det giver stærkere og mere effektive motorer med mindre støj og et minimalt forbrug. Alt i alt giver det en forbedret køreglæde for både fører og passagerer, der ikke skal gøre andet end at nyde turen og komforten, både ved høj og lav hastighed.
MINIMALT FORBRUG.
AVANCEREDE SIKKERHEDSSYSTEMER
Teknologi ændrer den måde, vi opfører os på, lever på - og kører på. Den nye 500X tilbyder en lang række innovative sikkerhedssystemer. Vognbaneassistenten giver dig for eksempel straks besked i tilfælde af pludselige, eller utilsigtede vognbaneskift og hjælper dig med at komme tilbage i den rigtige vognbane igen. Den nye 500X kan aflæse trafikskilte og kan sammen med fartbegrænseren hjælpe med at tilpasse kørslen efter den anviste hastighedsgrænse.
SELVSIKKER, MED HØJ SIKKERHED.
 
*Skal udfyldes

Efter at have gennemlæst 'Privatlivspolitikken

Fiat 500X 1.0 FireFly 120 hk City Cross First Edition

Med Standardudstyr: Brændstofforbrug v. blandet kørsel 17,2 km/l, CO2-udledning 133 g/km. Testet efter NEDC-2/WLTP normen. Ekstraudstyr kan ændre forbrugs -og emissionstal.