Új 500X 120TH

ÉLD ÁT A JÖVŐT! MÁR MA.

500X modellek most 0% THM-mel, ajándék Full LED fényszóróval

 
500X ALAPFELSZERELTSÉG
  • 7" érintőképernyős UConnect Bluetooth rádió
  • Telefontükrözés
  • Táblafelismerő rendszer
  • Sávtartó rendszer
  • Intelligens tempomat
  • LED-es nappali menetfény
  • Mechanikus klímaberendezés
  • Elektromos külső tükrök
  • Elektromos rögzítőfék
  • Start-stop rendszer
TÚL NEHÉZ ELLENÁLLNI
Az új 500X 120TH stílusos külseje lélegzetelállító. A kétszínű Tuxedo fényezés időtlen és klasszikus külsőt kölcsönöz, míg az ünnepi 120th jelvény exkluzívabbá teszi. Egy autó, amely emelt fővel rója az utakat, ebben 17” sötét Myron alumínium felnik és full LED első fényszórók vannak a segítségére. Készen állsz?
A ROCK SOUL
Mindig otthon érezheted magad az 500X 120th fedélzetén. A kényelmes és stílusos beltere csak arra vár, hogy megismerd. Réz színű üléshuzatok, műszerfalborítások széles színválasztéka és BeatsAudio hangrendszer, amellyel az utolsó hangszínig kiélvezheted az Apple Music® szolgáltatás 50 milliónál is több dallamát. Mire vársz még? 
5 ÉV GARANCIÁVAL

 
 
 
Töltse ki a nyomtatványt a saját adataival

Modellt:

*A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Hozzájárulás
Az adatkezelési tájékoztató elolvasása után

A jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az MKB Euroleasing Autólízing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, változó kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 20% kezdő lízingdíj, valamint minimum 24 hónap és maximum 96 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat Önt terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedes jegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj) jogosult az ügyfélre tovább hárítani. THM: 0,0 – 2,6%. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez, amelyek közvetítőként a finanszírozó képviseletében járnak el. Vegyes átlagfogyasztás: 4,2–7 l/100km; CO2-kibocsátás: 111-170 g/km. Az akció visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes az akcióban résztvevő márkakereskedéseknél. Az itt közölt adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. Az ajánlat a 500X 1.6 16V Urban (334.217.3) modellre nem vonatkozik. Részletekért tájékozódjon a www.fiat.hu weboldalon vagy az akcióban résztvevő Fiat márkakereskedésekben. A képen látható autó illusztráció.