ÚJ 500X SPORT
A vonzalom ereje

Emelkedj ki a tömegből.
Az új 500X Sport csábító stílusával, mindig kitűnik az autók közül.


 
SPORTOSSÁG JEGYÉBEN
Tapasztald meg az utazást az 500X Sport stílusával: ellenállhatatlan Sport piros fényezés, új, exkluzív Sport jelvény a sárvédőíven, krómozott kipufogó és akár 19”-os alumínium felnik. Az utca soha nem volt még ilyen élvezetes és biztonságos a 19”-os sportos teljesítményű gumikkal, a keményebb első és hátsó rugókkal, valamint a tuningolt lengéscsillapítóknak köszönhetően. Ezekkel sokkal agilisebben vehetőek be a kanyarok, és a tapadás is jobb.
ELLENÁLLHATATLAN KÉNYELEM
Nem kell kényelmetlenül ülnöd, hogy menő legyél. Az új Fiat 500X Sport fekete, oldalsó támlákkal megerősített ülései kényelmesek és provokatívak. Legyél magabiztos és stílusos az új, alul csapott kormánykerék mögött a különleges varrású sebességváltót fogva, és az ellenállhatatlan, titán színű műszerfalat bámulva. És ne feledkezz meg a Sport csomagról sem, amely sportos pedálokat és Alcantara betéteket kínál, utóbbiakat a kormánykerékre és a műszerfalra.
A LEGJOBB TÁRS
Az új 500X Sport megérdemli a legjobb útitárs címet, és a fedélzeti technológiáknak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy minden utat a legnagyobb mértékben kiélvezhetsz. Tarts mindent az irányításod alatt a 7”-os Uconnect™ HD LIVE rendszerrel: csatlakoztasd a telefonodat, hallgass zenét, kezeld a hívásaidat egyszerűen és intuitívan úgy, hogy nem veszi el a figyelmedet semmi a vezetésről.
5 ÉV GARANCIÁVAL

 
 
 
Töltse ki a nyomtatványt a saját adataival

Modellt:

*A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Hozzájárulás
Az adatkezelési tájékoztató elolvasása után

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban résztvevő márkakereskedésekhez. Vegyes átlagfogyasztás: 5,8-6,1 l/100km; CO2-kibocsátás: 131-145 g/km. Az akció visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes az akcióban résztvevő márkakereskedéseknél. Az itt közölt adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. Részletekért tájékozódjon a www.fiat.hu weboldalon vagy az akcióban résztvevő Fiat márkakereskedésekben. A képen látható autó illusztráció.